Η «Γειτονιά» των γεύσεων που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο

H Γειτονιά, στην Ακρίτων 27, στη Νέα Ιωνία, είναι το κλασικό ελληνικό ψητοπωλείο που ακολουθεί πιστά τη συνταγή που το έχει κάνει αγαπητό και ονομαστό, εδώ και 3 δεκαετίες. Αγνές πρώτες ύλες, εκλεκτές χειροποίητες δημιουργίες, μαεστρία στο ψήσιμο, οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτικές σπεσιαλιτέ. Γι’ αυτό και κάθε μας νοστιμιά, σουβλάκια, κεμπάπ, κοντοσούβλι, παϊδάκια, της ώρας, σκεπαστές, σάντουιτς, σαλάτες και ορεκτικά, έχουν τη σφραγίδα μιας εποχής γεύσεων και φροντίδας, που οι μεγαλύτεροι αναπολούν και οι νεότεροι αξίζει να δοκιμάσουν.

Αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την κληρονομιά του ιδρυτή της Γειτονιάς, του κυρίου Νίκου, που πριν από 30 χρόνια, άναψε τα κάρβουνα και έδωσε το σύνθημα για μια διαφορετική εμπειρία delivery για κατοίκους των κοντινών περιοχών και τους περαστικούς. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στα υλικά και το γύρο, χωρίς επιτηδευμένους περιορισμούς στις μερίδες, χωρίς να λογαριάζει κόπο και χρόνο για να φτιάξει τα δικά του μοναδικά και πεντανόστιμα κεμπάπ, χωρίς να ασπάζεται τα τετριμμένα και τα «ετοιματζίδικα», μην διστάζοντας να κάνει τις δικές του σπεσιαλιτέ που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να κατακτούν κάθε γούστο και ηλικία.

Αυτήν την ιστορία συνεχίζει σήμερα, η οικογένειά του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις αρχές του για το καλό φαγητό, τον σεβασμό σε κάθε πελάτη ανεξάρτητα της έκτασης της παραγγελίας του, με αφοσίωση στη παράδοση του ελληνικού ψητοπωλείου και με προσήλωση στην παλιά καλή συνταγή του σουβλατζίδικου της γειτονιάς. Σας περιμένουμε, με χαρά, για τις παραγγελίες delivery και take away, αλλά και για να ανακαλύψετε κι εσείς τη Γειτονιά της γεύσης, που όσα κι αν αλλάξουν στην πόλη μας, θα παραμείνει αναλλοίωτη και τόσο λαχταριστή όπως παλιά.